Over Aukje van de Vorstenbosch

Ik werk op het gebied van bewustzijnsgroei en waarnemingsvermogen. Dat doe ik als energetisch en systemisch coach en opleider. Met behulp van o.a. mijn intuïtieve waarneming beschrijf ik verbanden, bewegingen en ontwikkelprocessen in woorden en beelden waardoor meer helderheid en ruimte ontstaat in situaties en vraagstukken.

Deze manier van ‘kijken’ en ‘meer durven zien’ kan een enorme versnelling opleveren bij het diagnosticeren van vraagstukken. Ik richt me op informatie lagen die normaliter buiten ons dagelijkse blikveld vallen. De technieken die ik gebruik zijn geschikt voor de complexiteit van organisaties en op momenten wanneer vele belangen tegelijk afgewogen worden zoals tijdens reorganisaties, strategische keuzes, investeringsrondes, het opstellen van uitgangsproposities en het wijzigen van (directie)teams en keyposities. Daarnaast ondersteun ik ondernemers die toe zijn aan een versnelling van hun (persoonlijke) groei en opschaling van hun organisatie.

Naast werk in het bedrijfsleven, heb ik sinds 2006 een praktijk waar ik behalve zakelijke ook persoonlijke en systeem vraagstukken bekijk en toelicht, zoals persoonlijke bewustzijnsontwikkeling, familiesystemen, relaties en andere groepen.

Sinds 2017 geef ik les in energetische waarnemingstechnieken. In september 2020 start weer een nieuwe groep met de opleiding ‘Energetisch Waarnemen voor Professionals’. Door je bewustzijn te ontwikkelen en gebruik te maken van je innerlijke zintuigen en aangeboren intuïtie leer je om je cognitieve, analytische vermogen te verrijken met energetische waarneming en om voorbij weerstand, trauma, defensie en angst, mogelijkheden aan te reiken aan jezelf en anderen.

Ervaringen van anderen

golden circel mini

Na 15 jaar als e-commerce marketeer en business developer voor diverse grote en kleine organisaties te hebben gewerkt, heb ik me in 2016 definitief toegelegd op het verwoorden van energievelden.  Ik bied mensen ondersteuning bij hun bewustzijnsontwikkeling aan de hand van energetische consulten. Soms is het bemoedigend dat je je innerlijke landschap in kaart brengt, zodat je weer zin en doorzettingsvermogen krijgt om stappen te zetten en beperkende zekerheden los te laten.

Aan de Universiteit van Amsterdam ben ik afgestudeerd in Arbeids- & Organisatiepsychologie en Communicatiewetenschap. Parallel aan mijn studie ben ik zes jaar door Agnes Geveke opgeleid en heb ik een erkenning als AVN astroloog ontvangen. Via de astrologie heb ik een enorme variëteit aan energie bewegingen leren herkennen en verwoorden. Aansluitend ben ik ruim zes jaar opgeleid door Margriet van Bentem in het steeds verder verfijnen van mijn innerlijke zintuigen en intuïtie. Met behulp van deze zintuigen kan iedereen energetische informatievelden leren waarnemen en leren om deze te vertalen in woorden en beelden. Recent heb ik een aantal jaren de lessen gevolgd van Chief Dancing Thunder. Daarnaast heb ik diverse trainingen gevolgd op het gebied van lichaamsbewustzijn, ‘presence’, en verschillende methoden om energie in kaart te brengen.