Persoonlijke reading

Tijdens een energetische sessie ‘bekijk’ en ‘lees’ ik je persoonlijke energieveld en vertaal ik dit in voor jou begrijpelijke taal; metaforen, symbolen en beelden. De beeldentaal is heel rijk aan betekenissen en maakt het mogelijk om de gelaagdheid van je zgn. totaliteit voor je te verwoorden.

Op deze manier creëer je een ruimere context voor dagelijkse ervaringen waardoor je meer mogelijkheden ervaart en onderdelen uit je leven gericht in beweging zet of juist even rust geeft.

De informatie in elk energie systeem bevat vele, vele lagen van verschillende abstractie niveaus. Je maakt onbewust een keuze over wat je mij op dat moment laat zien. Een persoonlijke reading geeft informatie en inzichten die voor jou op dat moment van belang zijn en is te vergelijken met een heel goed gesprek met jezelf. Een gesprek met je ziel.

Je zult niet alle informatie die je in je reading aangereikt krijgt direct kunnen toepassen of begrijpen maar het helpt je om de gebeurtenissen en gevoelens in je dagelijkse omstandigheden in een ruimer perspectief te plaatsen. Dit geeft je geduld en aanmoediging om door te gaan met je ontwikkeling en te vertrouwen op je intuïtie en innerlijke begeleiding.

De reading luister je nog een paar keer terug in het komende jaar en je zult steeds nieuwe dingen horen of merken dat je delen van de informatie al geïntegreerd hebt.

Ter voorbereiding hoef je niet perse iets te doen, maar het helpt als je zelf voorafgaand tijd en aandacht besteed aan essentiële vragen waarop je graag antwoorden zou krijgen. Ook als je dit niet doet krijg je voldoende inzichten maar het is mijn ervaring dat het voorbereiden wel helpt.

golden circel logo

Een persoonlijke reading kost €219,- incl btw. en een afspraak duurt ongeveer 1,5 uur. Zorg dat je na afloop tijd hebt voor jezelf.

golden circel logo