Ervaringen van anderen

Tijdens de reading van Aukje voelde ik me heel erg ‘gezien’.  Aukje wist in woorden te vatten wat ik ergens al voelde, maar wat bij mij nog niet geheel bewust aanwezig was. De reading hielp me om daar meer in te vertrouwen en om nog meer te gaan staan voor mijn unieke kwaliteiten. Nog steeds luister ik de reading terug en haal ik er kracht uit. Aukje geeft specifieke en gedetailleerd informatie, waardoor ik echt weet dat de informatie voor mij is.
Ik heb ook het eerste jaar van de Opleiding Energetisch Waarnemen gevolgd, wat me veel heeft gebracht. Vooral meer vertrouwen op mijn eigen intuïtie en waarnemingen. Ik vond de opleiding een heel mooie combinatie van praktijk en ondersteunende theorie. Persoonlijk vind ik het namelijk heel fijn om te begrijpen waarom processesen op een bepaalde manier ontvouwen en waarom dat niet anders kan. De theorie vond ik diepgaand en tegelijkertijd duidelijk uitgelegd aan de hand van voorbeelden. Wat ik vooral fijn vind aan de manier waarop Aukje lesgeeft, is dat ze met beide benen op de grond staat en het energetisch waarnemen verbindt met de dagelijkse realiteit.

Sjeela

Het eerste jaar van de Opleiding Energetisch Waarnemen van Aukje was een spannende ontdekkingsreis.

Alsof je een vreemde taal, die je dagelijks hoort maar waar je geen woord van begrijpt, stap voor stap begint te ontrafelen.

De opleiding is een fijne mix van theorie en praktijk. Het is knap hoe Aukje patronen in onze psychologie en energie heel precies verwoordt. In de oefeningen onderzoek je dit bij jezelf. Hierdoor komt vastzittende energie van oude overtuigingen in beweging. Door de opleiding maak ik veel beter onderscheid tussen de energie van anderen en wat mijn eigen intuïtie vertelt. Bij het oefenen met anderen ervaar je hoe anders, uniek en mooi de innerlijke wereld van anderen is. De opleiding heeft het perspectief op mezelf, op anderen en op het leven verruimd.

Ik ben benieuwd wat het tweede jaar van de opleiding gaat brengen!

Annelies

Heel erg bedankt voor je lessen afgelopen lesjaar. De manier waarop je lesgeeft, vind ik bijzonder en ik voel me begenadigd dat ik daar deel vanuit maak. Je weet de groep met al die verschillende mensen aan te zetten tot verdieping en waar nodig te ontspannen. Je aanpassingsvermogen zonder in te boeten op kwaliteit, heeft de ervaring nog groter gemaakt. Ik heb in tijden niet zoveel geleerd in zo een korte tijd!

Thomas – Mindfullness trainer

Mijn ervaring met Aukje is eigenlijk nauwelijks in woorden te vangen. Het is een nieuwe dimensie die ze aanreikt om naar jezelf en je leven te kijken. Ik ervaar Aukje als een zeer heldere reader, die groot inzicht verschaft in jezelf en je eigen potentieel. In een zeer onrustige periode in mijn werk ben ik naar Aukje gegaan, en dat heeft mij veel rust en vertrouwen gegeven. En enorm veel inspiratie! Gek genoeg was het ook een feest van herkenning, al hoorde ik dingen over mezelf voor het eerst. Het beter snappen van wat ik aan het doen was en wat er gebeurde hielp mij om nog meer op mijn eigen gevoel en intuïtie te vertrouwen en van daaruit dappere stappen te nemen. Het is alsof je een soort doorkijkje krijgt van wat er mogelijk is en waar de belemmeringen liggen. En ze is ook nog eens een heel prettig, down-to-earth mens. Tijdens de hele sessie blijft ze in contact, waardoor je altijd verheldering kan vragen. Een reading met impact die nog lange tijd doorwerkt.

 

Jildou Oostenbrug – executive coach en organisatie adviseur

Ik ervaar de readings van Aukje als een doorkijk in mijn vraagstukken vanuit perspectieven waar ik zelf echt niet bij kom. Ze weet zeer diep in te zoomen op persoonlijke, mondiale en kosmische perspectieven en deze aan elkaar te relateren op een manier dat alles ineens zo logisch en precies op zijn plaats voelt.

Ze vertelt me nooit dingen die niet bij mij resoneren. Iedere keer weer was het alsof ze mij contact liet maken met delen en perspectieven diep in mij die ik herkende maar veel te ver weg, in mijn onbewuste, zaten om ze in mijn dagelijks bewustzijn te kunnen zien. Doordat Aukje mij daarin meeneemt, ervaar ik het grotere perspectief op een manier die me in contact brengt met mijn echte zelf en mijn eigen, diepere weten.

Quirine Vosmaer, psycholoog & bodywork

De training Energetisch Waarnemen heeft mijn proces om meer verbinding met mezelf en anderen te ervaren, versneld. Hermelijn en Aukje geven inzichten en handreikingen op diverse niveaus, en weten zoiets ongrijpbaars als energie concreet te maken; door kennis, de juiste woorden en overdracht van gevoel. Bovendien creëren ze een enorm veilige ruimte. Feilloos, nauwlettend en met heel veel liefde houden ze het proces op een trainingsdag in de gaten. Het fijne vind ik dat ik zelf kan beslissen hoe diep ik de transformatie wil laten gaan. De oefeningen geven me meer inzicht in mezelf, ik leer beter voelen en in mijn lijf aanwezig blijven. Na een trainingsdag voel ik me dankbaar voor de opgedane kennis en veel meer verbonden met mezelf en de wereld!

Marleen van Soelen

Al enige jaren begeef ik mij op het pad van transformatie en persoonlijke ontwikkeling. Het is een prachtig pad, maar het kan soms lastig zijn om richting te geven aan alles wat ik als hooggevoelig mens voel en waarneem.

De opleiding Energetisch Waarnemen voor Professionals leert mij mijn bewustzijn te verruimen. Ik kan helderder waarnemen, beter vertrouwen op wat ik voel of ervaar, en ik leer om mijn intuïtieve vermogens op een praktische manier in te zetten in mijn dagelijks leven en in mijn werk als coach. Hermelijn en Aukje heb ik leren kennen als kundige, ervaren, authentieke en inspirerende leraren. Ieder van hen met een unieke eigenheid. En bovendien lekker praktisch! Zo wordt de spirituele wereld getransformeerd tot een nieuwe werkelijkheid. Ik ben heel dankbaar dat zij op mijn pad zijn gekomen.

Tineke Botterop

Aukje heeft de gave om helder en duidelijk te communiceren, wat in het energieveld van de ander gebeurd. Door beelden te gebruiken en op deze manier de energie te sturen is het elke keer een prachtig proces en diep inzichtgevend. En elke keer voel ik de veranderingen heel duidelijk in mijn lijf. Als een enorme lachbui of met tranen valt alles weer op zijn plek. Aukje neemt altijd alle tijd die nodig is, heeft een heel rustige, prettige uitstraling en werkt door alle aspecten en bewustzijnslagen heen. Ik kan haar alleen maar aanbevelen!

Volker Moritz, talk, touch & body explorations

Sinds ik ‘het gesprek’ met Aukje heb gehad, kijk ik met andere ogen naar mezelf en de wereld om me heen. Er is als het ware een extra wereld in mij opengegaan die ik nog nooit ervaren had. Alsof deze alleen slapend aanwezig was en ik me daardoor afgesneden van mezelf voelde. Ik heb me gezien en aangeraakt gevoeld in mijn kern. Op deze manier heb ik dat nog niet vaak meegemaakt. Veel van wat ze zei kon ik direct plaatsen. Andere onderdelen begrijp ik steeds iets meer, die hebben meer tijd nodig. De grootste waarde vind ik misschien wel dat ik minder vasthoud aan overtuigingen over mezelf en anderen en dat ik me daardoor vrijer voel om keuzes te maken die ook voor mij goed zijn. Het zelfverwijt en de verantwoordelijkheid die ik altijd voelde, worden lichter en draaglijker. Ik heb er echt een totaal ander en milder zelfbeeld  bijgekregen. Daardoor voel ik me na een heel zware tijd weer opgeladen en in staat om mijn nieuwe levensfase in te gaan. Ik raad het echt iedereen aan om een afspraak bij haar te boeken. Het is een groot cadeau aan jezelf ook als het in de basis al goed met je gaat.

Martijn Verkerk

Open minded maar altijd gezond sceptisch als ik ben heb ik de reading ondergaan. Zonder enige voorinformatie van mijn kant, heb ik vervolgens in een fascinerende ‘monoloog’ van 2.5 uur mijn bedrijf, de interne en externe dynamiek en mijn eigen rol daarin als een fascinerende en 100% herkenbare film aan me voorbij horen gaan, zowel verleden, heden als toekomst. Een reading die bizar concreet me de bevestiging heeft gegeven van de beweging die ik heb ingezet, en heeft bijgedragen aan extra houvast in de roerige en boeiende tijden die voor me liggen. Nu 6 maanden verder, en terugluisterend naar de reading is het bizar wat je allemaal terughoort en herkent wat zich inmiddels allemaal heeft afgespeeld, waar ik nog middenin zit en wat ik nog kan verwachten. Naar aanleiding van deze bijzondere en waardevolle ervaring heb ik tevens een reading gedaan over de relatie waar ik al jaren inzit … en die was minstens zo herkenbaar en fascinerend. Ik kan een ieder aanbevelen om eens een reading bij Aukje te doen. Het is een minimale tijdbesteding en qua kosten erg te overzien met veel impact. Zowel op zakelijk- als relatievlak is het een aanrader. In goede en minder goede tijden, geeft het je hele boeiende inzichten en houvast voor groei op alle vlakken. En daarnaast is Aukje ook nog gewoon een leuk mens! 

Ronald Beuk, oprichter Generous Minds

Mijn ervaring tijdens de reading van Aukje was er een die een intense indruk op mij achter liet, en die nog steeds mee beweegt in mijn dagelijks leven. Haar toegankelijkheid, rustgevendheid en uitnodigende warmte haalt het zweverige en daarmee de lading, van het intense contact wat ontstaat tijdens deze spirituele ervaring. Aukje is in staat om je mee te nemen in je eigen binnen wereld, naar de diepere lagen van je bewustzijn, waar ze je delen van jezelf aanreikt en teruggeeft, door de herkenning of ontdekking van jezelf, in de vorm van prachtige duidingen en metaforen. Haar bijzondere gave om informatie uit jouw zijn, te transformeren naar diepe en rijke inzichten op een inspirerende, scherpe en humoristische manier, is een geschenk dat ik iedereen gun.

Danielle, Coach & Trainer

Een reading bij Aukje geeft je een prachtige doorkijk in je eigen wezen. Aukje geeft met krachtige voorbeelden, heldere taal en duidelijke uitleg een beeld van datgene waar je je op dit moment mee bezig houdt en waar je je op dit moment bevindt. Wonderschoon! En ook nog eens heel fijn dat het opgenomen wordt, want na meerdere keren afluisteren ‘hoor’ je steeds weer andere en nieuwe inzichten. Cadeau aan jezelf. Daarnaast is Aukje een heel fijn persoon om te ontmoeten. Wat een kennis, kracht, rust en wijsheid.

Marjolein, psycholoog

Aukje heeft een reading op afstand gedaan over mijn relatie met mijn broer. Ze heeft me in haar reading inzicht gegeven in zijn recente beslissingen en beeld geschetst van zijn uitdagingen. Die waren spot on! Het heeft mij enerzijds een geruststellend gevoel gegeven omdat ik nu veel beter begrijp waarom hij doet wat hij doet. Tevens heeft ze richting kunnen geven aan de manier hoe ik op een fijne manier voor mij én voor hem toenadering kan zoeken. Ik was initieel wat huiverig voor een reading, ik vond het wat vaag allemaal. Maar door de praktische, scherpe en begripgevende reading van Aukje besef ik me veel beter hoe ik om kan gaan met hem. Ik ga zeker nogmaals een traject in met haar, nu voor mezelf.

Emile

Iets zei mij dat ik naar Aukje moest. Tijdens het lezen van mijn “veld” werd ik bevestigd in mijn manier van werken als klassiek homeopaat, hetgeen mij rust en zelfvertrouwen gaf.  Aukje verwoordt op een heldere wijze wat zij waarneemt.

Met een bepaalde regelmaat maak ik gebruik van Aukjes waarnemingen. Dan wil ik weten waar ik “sta”, in het hier en nu. Naast de waardevolle inzichten die je krijgt en die je verder helpen op je eigen pad is het ook een geschenk dat je ruim anderhalf uur lang liefdevolle informatie vanuit je eigen veld ontvangt.

Gonnie van Wijk, klassiek homeopaat

De reading van Aukje heeft mij door haar gebruik van taal, letterlijke woordenschatten, mooie inzichten gegeven waardoor ik gedachten makkelijker een plek kan geven of loslaten.

Elisabeth

De reading van Aukje voelde voor mij als een diepe en zeer ontspannende meditatie. Aukje’s stem raakte iets in mijn onderbewustzijn. Behalve dat ik me meteen erg op mijn gemak voelde, voelde ik me ook gezien en begrepen. De reading bracht inzicht en duidelijkheid over van alles uit verleden, heden en toekomst. Erg fijn om zoveel over jezelf te weten te komen terwijl je niets anders hoeft te doen dan lekker achterover leunen.

Kitty Steenvoort, yoga docent & eigenaar studio NaarZee

Twijfels, angstige gevoelens, nieuwsgierigheid, de wens om te groeien… alles is voorbij  gekomen voordat ik positief besliste om mee te doen aan de training Energetisch Waarnemen.

En wat een goed besluit blijkt dit. Het is veilig, boeiend en spannend. Door de twee fantastische leraren die de groep iedere keer prachtig door de lessen heen laveren. De gemeenschappelijke deler maakt het contact met de andere deelnemers makkelijk en prettig. Dit prachtige cadeau aan mezelf had niet beter kunnen uitpakken!

Vera Lubbers