Relationele reading

Elke relatie is de ontmoeting van twee energievelden. Hoe intiemer de relatie, hoe meer energetische informatie van de één ontmoet wil worden door de ander. En dit gaat zelden zonder slag of stoot ;).

Tijdens een energetische sessie ‘bekijk’ en ‘lees’ ik deze interactie tussen jullie persoonlijke energievelden. Dit is nooit beschuldigend, verwijtend of neerbuigend! Altijd met respect voor ieders bijdrage aan de relatie en met respect voor ieders mogelijkheden en beperkingen.

Ik vertaal de ontmoeting van jullie energievelden in voor jullie begrijpelijke taal; metaforen, symbolen en beelden. De beeldentaal is heel rijk aan betekenissen en maakt het mogelijk om de gelaagdheid van jullie zgn. totaliteit te verwoorden.

Op deze manier creëer je een ruimere context voor jullie dagelijkse ervaringen waardoor je meer mogelijkheden ervaart en onderdelen uit je relatie gericht in beweging zet of juist even rust geeft.

De informatie in elk energie systeem bevat vele, vele lagen van verschillende abstractie niveaus. Je maakt onbewust een keuze over wat je mij op dat moment laat zien. Een relatie reading geeft informatie en inzichten die voor jullie op dat moment van belang zijn en is te vergelijken met een heel goed gesprek met elkaar. Een ontmoeting tussen jullie zielen.

Je zult niet alle informatie die je in je reading aangereikt krijgt direct kunnen toepassen of begrijpen maar het helpt je om de gebeurtenissen en gevoelens in je dagelijkse omstandigheden in een ruimer perspectief te plaatsen. Dit geeft geduld en aanmoediging om door te gaan met je ontwikkeling en te vertrouwen op elkaar, je intuïtie en je innerlijke begeleiding. Zelfs, of juist, in tijden van crisis.

De reading luister je nog een paar keer terug in het komende jaar en je zult steeds nieuwe dingen horen of merken dat jullie delen van de informatie al geïntegreerd hebben.

Ter voorbereiding hoef je niet perse iets te doen, maar het helpt als je zelf voorafgaand (samen of ieder voor zich) tijd en aandacht besteed aan essentiële vragen waarop je graag antwoorden zou krijgen. Ook als je dit niet doet krijg je voldoende inzichten maar het is mijn ervaring dat het voorbereiden wel helpt.

golden circel logo

Een relationele reading kost €289,- incl. btw en duurt ongeveer 1,5 uur.
Je komt met z’n tweeën. Zorg dat je direct na afloop nog tijd hebt met en voor elkaar.

golden circel logo