Opleiding

1-daagse Introductie Energetisch Waarnemen

De werking van je energieveld is onvoorstelbaar groot, subtiel en indrukwekkend. Met je energetische zintuigen kun je dagelijks toegang krijgen tot de waardevolle informatie in dit veld.

Tijdens de introductiedag op zaterdag 27 juni as. leer je diverse technieken om je intuïtie te herkennen en te gebruiken. Aan het einde van de dag weet je dat je het kan!

Deze dag is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is.

3-jarige opleiding

Het potentiële bereik van onze zintuigen is veel groter dan we nodig hebben in ons dagelijkse leven. Je kunt nog veel meer waardevolle informatie leren waarnemen.

Het domein waar je verstand de subtiliteit en verbondenheid van het bestaan leert begrijpen is in ons westerse wereldbeeld nauwelijks ontwikkeld. We hebben er weinig vocabulaire en geduld meer voor in ons collectieve denken. Intuïtie wordt bijvoorbeeld vaak gezien als: “voorspellen wat er komen gaat en zo risico’s vermijden.” Het is echter veel, veel meer dan dat!

Lesrooster 2020-2021

Op deze pagina vind je de data per lesjaar.

Gedurende het jaar worden de data van masterclasses, introductiedagen en losse modules toegevoegd aan deze pagina.

Module Business Energetics

Hoe werk je met energie binnen de context van organisaties? Alles wat we doen, denken en voelen creëert een zichtbaar of onzichtbaar gevolg. Hoe klein ook, het bevat de kwaliteit van onze eigen individuele energie. Al is het maar omdat we daardoor iets anders niet initiëren, verwachten of beëindigen. Wat op individueel niveau geldt, geldt … Verder lezen Module Business Energetics

Impressies van een lesdag

Ik geef mijn lessen op mooie, rustige locaties in Abcoude en Nigtevecht. Samen met assistenten maken we van elke lesdag een fijne ‘bubbel’ waarin je vrij kunt exploreren en ontdekken wat je met je intuïtieve zintuigen kunt bereiken. Elke lesdag krijg je heerlijke koffie en thee, taart, cakejes, sappen en biologische, vegetarisch lunchgerechten. Alle lesdagen worden opgenomen zodat je de lessen thuis kunt beluisteren.