Opleiding

Energetisch waarnemen is een vaardigheid die iedereen kan leren. Ieder mens heeft een aangeboren gevoeligheid om energie te ervaren en te vertalen voor zichzelf en anderen. Het is een andere manier van ‘kijken’ naar de realiteit waardoor je sneller, méér en veel diepere informatie krijgt.

Door je intellect steeds opnieuw uit te nodigen informatie voorbij haar eigen bevattingsvermogen te overwegen, bevorder je je vermogen om een groter deel van de realiteit waar te nemen. Met als gevolg dat er een groter deel van jou geleefd kan worden.

 

5-daagse Module Business Energetics

Hoe werk je met energie binnen de context van organisaties? Alles wat we doen, denken en voelen creëert een zichtbaar of onzichtbaar gevolg. Hoe klein ook, het bevat de kwaliteit van onze eigen individuele energie. Al is het maar omdat we daardoor iets anders niet initiëren, verwachten of beëindigen. Wat op individueel niveau geldt, geldt … Verder lezen 5-daagse Module Business Energetics

3-jarige opleiding september 2020

Het potentiële bereik van je zintuigen is veel groter dan je dagelijks gebruikt. Je kunt nog veel meer waardevolle informatie leren waarnemen.

Het domein waar je verstand de subtiliteit en verbondenheid van het bestaan leert begrijpen is in ons westerse wereldbeeld nauwelijks ontwikkeld. We hebben er weinig taal en geduld voor in ons collectieve denken. Daardoor is intuïtieve waarneming, of gebruik van intuïtieve zintuigen, bij veel mensen ongetraind. Intuïtie wordt bijvoorbeeld vaak gelijkgeschakeld aan ‘voorspellen wat er komen gaat en zodoende mogelijke risico’s vermijden’. Het is echter veel, veel meer dan dat!