Training

Energetisch waarnemen is een vaardigheid die iedereen kan leren. Ieder mens heeft een aangeboren vermogen om energie te ervaren en te verduidelijken voor zichzelf en anderen. Het is een andere manier van ‘kijken’ naar de realiteit waardoor je méér en veel diepere informatie krijgt.

Tijdens de trainingen exploreren en verduidelijken we de energiebewegingen op menselijk niveau, op organisatie niveau of op collectief niveau*. In elke training bekijken we de zogenaamde binnenwereld van mogelijkheden en beperkingen en de buitenwereld waarin je juiste omstandigheden moet herkennen en creëren.

Het resultaat is dat je meer helderheid krijgt over jezelf, je omgeving, de mogelijkheden en minder snel verzandt in ‘gedoe’. Minder energieverlies dus!

* Tijdens trainingen maken we gebruik van de tijdloze wijsheid en symboliek uit de mysterie scholen om existentiële vragen te verkennen.

2-jarige Training september 2019

Het potentiële bereik van je zintuigen is veel groter dan je dagelijks gebruikt. Je kunt nog veel meer waardevolle informatie leren waarnemen.

Het domein waar je verstand de subtiliteit en verbondenheid van het bestaan leert begrijpen is in ons westerse wereldbeeld nauwelijks ontwikkeld. We hebben er weinig taal en geduld voor in ons collectieve denken. Daardoor is intuïtieve waarneming, of gebruik van intuïtieve zintuigen, bij veel mensen ongetraind. Intuïtie wordt bijvoorbeeld vaak gelijkgeschakeld aan ‘voorspellen wat er komen gaat en zodoende mogelijke risico’s vermijden’. Het is echter veel, veel meer dan dat!