2-daagse workshop Transgenerationeel Denken

 

Een tweedaagse verdiepende workshop op het snijvlak tussen energetisch waarnemen en verdiepend werken

Wat is transgenerationeel denken?

Transgenerationeel denken, ook wel bekend als transgenerationele overdracht, verwijst naar de overdracht van psychologische patronen en emoties van de ene generatie op de generaties die volgen. Deze overdracht vindt plaats binnen o.a. families en kan een diepgaande invloed hebben op je ontwikkeling en relaties.

De impact op ons dagelijks leven

Een belangrijk aspect van transgenerationele overdracht is dat deze patronen en emoties vaak onbewust worden doorgegeven. Dit betekent dat we als volgende generatie niet altijd bewust zijn van de oorsprong van bepaalde gedragingen of gevoelens die we ervaren en er daarom geen regie over hebben.

Terug naar de oorsprong

Om deze transgenerationele patronen te kunnen herkennen en doorbreken moeten we terug naar waar, en bij wie, ze zijn ontstaan. Welke situatie ligt aan deze patronen ten grondslag en is nog niet ten volle doorvoelt en verwerkt? Welke gebeurtenis heeft nog aandacht nodig? Wat in onze lijn behoeft nog erkenning en wiens verhaal moet nog worden verteld en doorleefd?

Wat gaan we doen in deze 2-daagse workshop?

We hebben een 2-daagse verdiepende workshop ontworpen speciaal gericht op het begrijpen, verwerken en helen van transgenerationele overdracht. Als deelnemer zal het je helpen om je eigen voorouderlijke overdracht te begrijpen, te verwerken en te helen. Een unieke mogelijkheid om ook het leed van onze voorouders te verwerken en jezelf te bevrijden van zwaarte, verwachtingen of angsten.

Door middel van break-out sessies en werken in de groep zullen we de persoonlijke verhalen van onze voorouders onderzoeken. Hiermee krijgen we inzicht in de herkomst en het effect van onze persoonlijke transgenerationele overdracht op ons dagelijks leven. Door dit inzicht is het mogelijk om oude gebeurtenissen in de lijn te verwerken en daarmee onszelf ruimte te geven voor het maken van nieuwe keuzes ten behoeve van onszelf in de huidige tijd.

In het kort

  • Voel je een diepgaande interesse in je voorouders en wat hen heeft bezig gehouden?
  • Wil je meer te weten komen over transgenerationeel denken en de overdracht in jouw lijn?
  • Wil je leren over de loyaliteit die je ervaart ten opzichte van de generaties voor je?
  • Merk je dat het tijd is voor een volgende stap in je ontwikkeling?
  • Wil je meer keuzevrijheid ervaren bij het volgen van je eigen weg?

Dan is deze workshop een kans om door een nieuwe bril naar jezelf te kijken

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor degenen die onderlegd zijn in energetisch waarnemen zoals o.a. (oud-) leerlingen van de opleiding Energetisch Waarnemen. Daarnaast is hij voor iedereen die oprecht geïnteresseerd is in de werking van transgenerationele overdracht en de effecten daarvan op ons dagelijks leven.

Wanneer?

vrijdag 30 juni van 10.00 uur tot 17.00 uur
zaterdag 1 juli van 10.00 uur tot 17.00 uur

Locatie

Anna Haen Abcoude
Gein Zuid 23a
Abcoude

Investering

EUR 399 excl. 21% BTW
Inclusief een heerlijke lunch en koffie/thee verzorgd door Anna Haen

Over Anne-Marie Delfgaauw

Anne-Marie heeft ruime ervaring in de corporate wereld en is opgeleid als PyschoEnergetics practitioner, een vierjarige internationale opleiding: http://psentraining.com/.

Om haar kennis op dit vakgebied uit te breiden en te verdiepen volgt ze regelmatig workshops, inmiddels 4 extra trainingsjaren en supervisie vanuit deze opleiding. Jaarlijks organiseert ze voor deze opleiding een driedaagse workshop in Amsterdam.

PsychoEnergetics is een stijl van dieptepsychologie gebaseerd op een geïntegreerde body-mind aanpak. De mindful aanwezigheid van de practitioner ondersteunt, versnelt en versterkt het proces van verdieping en bewustwording van de cliënt. Zo worden de voorwaarden gecreëerd die nodig zijn voor significante, betekenisvolle en duurzame transformatie.

Naast haar 1-op-1 werk faciliteert ze verschillende groepen. Van online mindfulness en support groep bij gemeente Utrecht tot particuliere groepen in persoon.  Bij gemeente Utrecht begeleidt ze eveens verschillende teams als teamcoach. Daarnaast is Anne-Marie procesbegeleider bij de opleiding Energetisch Waarnemen voor Professionals https://aukjevandevorstenbosch.com/opleiding/.

Over Aukje van de Vorstenbosch

Aukje werkt op het gebied van bewustzijnsgroei en waarnemingsvermogen. Ze doet dat als energetisch en systemisch coach en opleider. Met behulp van o.a. haar intuïtieve waarneming beschrijft ze verbanden, bewegingen en ontwikkelprocessen in woorden en beelden waardoor meer helderheid en ruimte ontstaat in situaties en vraagstukken.

Sinds 2006 heeft ze een praktijk waarin ze zakelijkepersoonlijke en relationele vraagstukken bekijkt en toelicht.

Sinds 2017 geeft zij les in energetische waarnemingstechnieken.

Door je bewustzijn te ontwikkelen en gebruik te maken van je innerlijke zintuigen en aangeboren intuïtie leer je om je cognitieve, analytische vermogen te verrijken met energetische waarneming en om voorbij weerstand, trauma, defensie en angst, mogelijkheden aan te reiken aan jezelf en anderen.

Waarom zou je dit doen?

“Als je helder hebt welke stemmen uit het verleden komen en als je helder hebt wat je zelf in de wereld wilt zetten dan heb je de keuze om je eigen pad te bewandelen en zo meer van jezelf te worden”.

Anne-Marie

Heb je nog vragen?

Dat kan! Stuur Anne-Marie een mail en stel je vraag.

Meld je nu aan!

Meteen aanmelden? Dat kan ook! Vul daarvoor onderstaand formulier in.