Energetische reading

Tijdens een reading ‘lees’ ik je energievelden (je energetische systeem) en vertaal ik dit in voor jou begrijpelijke taal, metaforen en beelden. De beeldentaal is heel rijk aan betekenissen en heeft daarom het vermogen om een ruimere context te creëren voor dagelijkse ervaringen waardoor je meer mogelijkheden aangereikt krijgt en onderdelen uit je leven in beweging zet of juist even rust geeft.

De informatie in je energie systeem bevat vele lagen van verschillende abstractie niveaus. Je maakt onbewust een keuze over wat je mij op dat moment laat zien. Een reading geeft informatie en inzichten die voor jou op dat moment van belang zijn en is te vergelijken met een heel goed gesprek met jezelf.

Je zult niet alle informatie die je via mij krijgt direct kunnen toepassen of begrijpen maar het helpt je om de gebeurtenissen en gevoelens in je dagelijkse omstandigheden in een ruimer perspectief te plaatsen. Dit geeft rust en aanmoediging om door te gaan met een ontwikkeling. De reading luister je nog een paar keer terug in het komende jaar, soms langer, en je zult steeds nieuwe dingen horen of merken dat je delen van de informatie al geïntegreerd hebt.


Wil je meer informatie? Vul dan hier je gegevens in.