Cliëntenstop

Ik gun iedereen met enige regelmaat een energetische reading en daarnaast de mogelijkheid om deze taal te leren spreken zodat je innerlijke (en uiterlijke) dialoog verruimt en verzacht.

Als je als mens wil groeien moet je zorgen dat je ruimte schept in je leven. Dat geldt nu ook voor mij. Na ruim 3000 readingen wil ik mezelf voor onbepaalde tijd vrij maken voor mijn eigen groei en andere toepassingen ontwikkelen voor mijn vaardigheden en ervaringen als reader.

Voor mij is nu het moment aangebroken dat ik nieuwe vormen wil ontwikkelen voor mijn readingkwaliteiten. Concreet betekent dit dat ik de wachtlijst ophef en iedereen doorverwijs. Ik bied per heden alleen nog readingen aan aan mijn leerlingen.

Meer informatie hierover kun je teruglezen in mijn laatste blogpost.

golden circel logo

Onderstaand een aantal suggesties voor readers  &  healers bij wie je in goede handen bent:

(Opgeleid door Margriet van Bentem)

(Opgeleid door o.a. mij)

Als je interesse hebt in deelname aan het nieuwe jaar van de Opleiding Energetisch Waarnemen kun je een berichtje sturen naar info@aukjevandevorstenbosch.com.

Meer informatie over de Introductiedag, de opleiding & modules en de lesdata vind je onder ‘Opleiding’

golden circel logo

Meer informatie over de verschillende energetische readingen:

  1. persoonlijke reading
  2. relationele reading
  3. organisatie reading